Rio IPL Evolution (IPHR4)

Rio IPL Evolution (IPHR4)

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (04.02.2017): 559,00 RON

Ceea ce vă mai poate interesa

Descrierea produsului
ÎNAINTE DE A ÎNCEPE

Asiguraţi-vă că aţi citit şi aţi înţeles secţiunea „Avertismente înainte de a continua.

Nu folosiţi metode de epilare care rup firele de păr din folicul, deoarece în acest caz IPL devine ineficient.
Îndepărtaţi toate bijuteriile din apropierea zonei de tratament.
Asiguraţi-vă că aţi testat zone ce urmează a fi tratată cu 24 de ore înainte de a începe tratamentul şi că ştiţi care este nivelul maxim al setării pe care îl puteţi utiliza.
Prima şedinţă se va face întotdeauna la nivelul setării 1, dupa care se va creşte cu un nivel după realizarea tratamentului.

CREŞTEREA NIVELULUI DE INTENSITATE

De fiecare dată când folosiţi IPL este necesar să treceţi rapid prin toate nivele setărilor înainte de a creşte nivelul de intensitate la setarea următoare. Este o măsură de siguranţă pentru a vă asigura că sunteţi conştient de intensitatea tratamentului la fiecare nivel.
La fiecare intensificare a nivelului se va efectua o auto-verificare care durează câteva secunde. Aceste auto-verificări se pot face şi cu alte ocazii şi sunt importante pentru a optimiza performanţa unităţii.

TRATAMENT FACIAL

Epilatorul Evolution IPL se poate folosi în condiţii de siguranţă în zona ilustrată prin linia punctată de culoare albă.
Important: Acesta nu se va folosi în jurul ochilor sau a buzelor.

ZONA DE TRATAMENT

La mutarea aparatului încercaţi să folosiţi un model tip grătar pentru a acoperi întreaga suprafaţă.

Important:  NU trataţi aceeaşi suprafaţă în mod repetat într-o singură sesiune.

DE CE SUNT NECESARE MAI MULTE ŞEDINŢE DE TRATAMENT

Pentru fiecare persoană ciclul de creştere este diferit în funcţie de vârstă, greutate, metabolism, hormoni, etnie, medicamentaţie şi alţi factori. Însă toate tipurile de păr trec prin trei faze distincte de creştere:

Faza activă de creştere (denumită faza anagenă), în timpul acestei faze de părul se opreşte din creştere însă nu cade încă, Faza de repaus (faza telogenă), în care părul cade şi încep să se formeze noile fire de păr.

Tratamentul IPL este cel mai eficient în faza activă de creştere. Permanent există un procentaj de păr aflat în Faza Activă (procentul variază de zona corpului). Lumina intensă pulsatoare IPL este direcţionată spre foliculii pentru a dezactiva rădăcina părului fără a afecta zona adiacentă.

Pentru a trata toate firele de păr în Faza Activă se vor planifica o serie de tratament (se recomandă minim şase pe o perioadă de şase luni) Ulterior, un tratament rapid la intervale de 4 până la şase săptămâni vor garanta o piele catifelată în fiecare zi.

Cum ar trebui să pregătesc pielea pentru îndepărtarea părului IPL?
Asiguraţi-vă că pielea este curată. Epilatorul IPL are o eficienţă maximă pe pielea albă. Evitaţi bronzatul la soare sau la solar, bronzatul artificial pe bază de cremă cu trei săptămâni înainte de tratament.

Cum trebuie să pregătesc firele de păr pentru epilare?
Radeţi zona ce urmează să fie tratată. Minimizarea lungimii permite energiei să ajungă direct la rădăcina părului şi evită arderea părului la suprafaţa pielii.

Care zone se pot trata?
Se pot trata majoritatea părţilor corpului – cele mai obişnuite părţi sunt braţele, antebraţele, picioarele, pieptul, spatele şi zona inghinală. Tratamentul IPL nu este adecvat pentru faţă.

Cum se simte?
Majoritatea oamenilor simt o senzaţie de căldură la nivelul pielii. Poate apărea o uşoară iritare similară unei arsuri solare dacă folosiţi aparatul la setare cu o intensitate prea mare sau dacă zonele nu au fost rase anterior. Bărbaţii au senzaţie mai mare de disconfort decât femeile, deoarece părul este în general mai gros decât la femei, însă senzaţia dispare rapid.

Pot folosi epilatorul IPL în cazul în care am o piele sensibilă?
Da, IPL acţionează la nivelul firului de păr, aşadar nu ar trebui să afecteze pielea.

Cum va arăta pielea mea după tratament?
De obicei nu există modificări perceptibile. După tratament s-ar putea să apară o roşeaţă a pielii, dar care dispare în mod normal după 24 de ore. Se poate localiza o roşeaţă în jurul folicului de păr - este normal. Însă dacă roşeaţa sau inflamarea pielii persistă şi după 24 de ore, acest lucru indică faptul că aţi ales un nivel de intensitate a tratamentului neadecvat pentru tipul dvs. de piele. Vezi secţiunea „Test de compatibilitate.

Aparatul pare să nu funcţioneze
Asiguraţi-vă că unitatea este conectată la reţea şi porniţi-o cu cheia de siguranţă.
Asiguraţi-vă că nu există goluri. În cazul în care nu este fixată corect, aparatul va intra în modul stand-by. Fixaţi capul de tratament corect, opriţi aparatul, aşteptaţi 5 secunde şi porniţi din nou aparatul pentru a-l reseta (v. secţiunea „Coduri Eroare).

Este ceva ce ar trebui să evit după epilarea IPL?
Evitaţi expunerea la soare sau bronzarea intensă în următoarele minim 48 de ore.

Dacă vă expuneţi la soare, folosiţi loţiuni pentru plajă. Evitaţi soluţii de curăţare abrazive sau tratamente de peeling. Evitaţi înotul în apă cu clor sau băile fierbinţi timp de 48 de ore. Apa u clor poate cauza mâncărimi.

Cât de des pot repeta epilarea IPL?
Perioadele de tratament nu sunt decisive. Recomandăm efectuarea tratamentelor l intervale de 2 săptămâni, cu toate că unii oameni preferă şedinţe de tratamente săptămânale, iar alţii lunare, în funcţie de preferinţa personală şi de zona tratată.

Există indicaţii pentru perioada după epilare?
Dacă doriţi, puteţi aplica o loţiune de calmare neparfumată, o compresă cu gheaţă au un prosop umed pentru a calma zonele tratate. Recomandăm să nu folosiţi săpun în primele 24 de ore. Acordaţi o atenţie sporită îngrijirii zonei respective timp de 3 zile. Dacă trataţi axila, evitaţi folosirea antiperspirantului 2-3 zile. Evitaţi expunerea inutilă la soare timp de 48 de ore.

De câte şedinţe este nevoie?
Epilarea IPL este considerată în general eficientă abia după minim şase şedinţe sau o perioadă de 6 luni. Această perioadă variază în funcţie de persoană şi depinde de zona tratată, densitatea părului, ciclul de creştere a părului şi culoare.
Părul închis la culoare şi tenul deschis reacţionează optim, însă atât părul deschis cât şi cel închis necesită o serie de şedinţe pentru un rezultat pe termen lung. Iniţial veţi observa o reducere/subţiere gradată a firului de păr în zona tratată. Pentru a vă păstra pielea catifelată repetaţi tratamentul la intervale de 4-6 săptămâni.

Pot folosi şi alte metode de epilare între tratamente?
Deoarece tratamentul IPL necesită existenţa firului de păr în folicul NU sunt adecvate metodele de epilare care presupun smulgerea firului de păr, spre exemplu epilarea cu ceară, epilatoare electrice sau pensare. NU sunt adecvate nici metodele de decolorare a părului, deoarece acestea îndepărtează pigmentul şi tratamentul IPL devine ineficient. Rasul, discurile micro-dermabrazive sau cremele epilatoare sunt ideale pentru utilizare între tratamente.

Care este diferenţa între folosirea tratamentului IPL şi laser?
Există două diferenţe majore între laser şi lumina intens pulsată. În general IPL acoperă zone mult mai largi decât tratamentul pe zone relativ reduse a laserului şi prin urmare se tratează zone mai mari şi mai rapid. Cealaltă diferenţă este dată de lungimea de undă produsă de lumină. Lasere produc o lumină u o lungime de undă specifică, în timp ce IPL foloseşte un spectru larg de unde de lumină. Astfel tratamentul IPL este limitat la anumite tipuri de ten.

Cât de mari sunt zonele de tratament?
20 mm x 10 mm

De ce este important să vă radeţi?
Este important să radeţi toate zonele pe care urmaţi să le trataţi, astfel încât energia luminii să ajungă direct la rădăcina părului pentru a obţine efectul maxim. De asemenea, se evită astfel arderea inconfortabilă a părului la nivelul pielii.

Care sunt caracteristicile de siguranţă?
Caracteristica principală de siguranţă reglează nivelul de intensitate, astfel încât acesta poate fi crescut cu 1 singur pas la fiecare tratament, începând cu setarea nivelului 1. Astfel se reduce riscul utilizării unui nivel prea ridicat. Nivelul de intensitate se poate reduce în câţi paşi este necesar.

Alte caracteristici de siguranţă includ:
Închizător cu cheie
Cod de securitate pentru a preveni utilizarea abuzivă.
Senzori pentru piele pe baghetă pentru a vă asigura că tratamentul IPL are loc doar dacă există contact cu pielea.
Un filtru UV în orificiul IPL pentru a evita riscul provocat de lumina UV.
Detectarea supraîncălzirii.

Există efecte secundare?
La fel ca în cazul tuturor epilatoarelor care folosesc energie s-ar putea să apară o uşoară roşeaţă sau deschidere a pielii după tratament. Efectul ar trebui să dispară în 24 de ore.

IMPORTANT
 • Dacă nu folosiţi aparatul, depozitaţi cheia (cheile) într-un loc unde nu au copiii acces.
 • Tratamentul IPL nu ar trebui să vă creeze un disconfort semnificativ. S-ar putea să simţiţi căldură în zona tratată. Dacă simţiţi disconfort sau o senzaţie dureroasă, s-ar putea ca setarea să fie prea ridicată.
 • Nu acoperiţi ventilatoarele în timpul utilizării.
 • NU folosiţi după ce aţi consumat alcool, dacă nu vă simţiţi bine sau sunteţi obosită.
 • NU folosiţi aparatul în apropierea aparatelor care funcţionează pe unde scurte sau în apropierea cuptorului cu microunde.
 • Ar putea ca echipamentul să fie afectat de interferenţa electromagnetică. În cazul în care suspectaţi existenţa acestor interferenţe opriţi aparatul şi reporniţi-l pentru a-l reseta.
 • NU suprascrieţi caracteristicile de siguranţă.
 • NU folosiţi aparatul în alte scopuri decât cele descrise în aceste instrucţiuni.
 • Acest aparat este destinat utilizării casnice. Acest aparat nu este destinat utilizării comerciale.
   
         
Denumiri similare la Epilator definitiv Rio IPL Evolution (IPHR4): IPL Evolution IPHR 4, IPLEvolutionIPHR4, IPL Evolution (IPHR 4)
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^